Kampó Horgászbolt

2004-ben Pécsett a "Meszesi Horgászbolt" megnyitásával kezdtünk horgászcikk-kiskereskedelemmel foglalkozni. 2007-ben családi okokból Marcaliba költöztünk, nevünk "Kampó Horgászbolt" lett. Vásárlóinkkal baráti kapcsolatunk alakult ki, a népes létszámnak köszönhetően a "telefon-híradózás" mára meghaladja erőinket, ezért indítottuk útjára a Kampó Horgászbolt blogját. Terveink szerint tavasszal sor kerül egy teljes honlap elindítására, ahol lehetőség lesz interneten keresztül rendelni is.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Áru érkezett - a horgászfeleség szemezgetett belőle...

2011.04.13. 23:22 Horgászfeleség

 Sziasztok!

 

Annyi apró kütyü érkezett a boltba, hogy Gáborom csak sorolta, hogy ez is jó, meg ezt is említsd meg... Na de fél óra múlva megálljt "parancsoltam", és úgy döntöttem, most nem feltétlenül a horgászat lesz a bemutatáskor az elsődleges szempont: a laikus, a kíváncsi szeme lehet, hogy mást emel ki?

Első és örök kedvenceim (na meg az összes gyermeké és gyermeklelkű felnőtté) a sötétben is világító kincsek. Én csak a tenyerembe rejtem, ha látni akarom a "csodát", ahogy rejtelmes színt ölt az elrejtett ez-meg-az; a kicsik hol a fürdőbe, hol a takaró alá robognak a szerzeményekkel. Azokból pedig soha nem elég, annak dacára, hogy árukészletünk nem vagy csak kevéssé veszélyes apróságaiból minden helyiségben találok napi legalább egy darabot. A rajtakapottak szerint évek óta az adott ponton leledző dolgot. Hmmm. Vagy a takarítási technikámat, vagy a vallató technikámat kell fejlesztenem!

Tehát a világítósok - fentebb említett hozzáállással bíró családtagoknak kiváló ajándék lehet a nyuszitól! (bocsi a gyenge minőségű második képért, csak a kezdő fotósok táborát erősítem):

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szívem következő csücskében a nem eldobandó tárgyak találtak maguknak helyet. Azaz, a környezet védelmét a szemétmennyiség csökkentésével igyekszem - többek között - biztosítani. (Szelektív hulladékgyűjtés? Szép, nagy, színes kukák... Annyira nincsenek messze!)

Erre a célra nagyon ajánlom a figyelmetekbe a csontik tárolásához megvásárolható dobozokat. Tetejük sűrű szövésű háló vagy apró lyukakkal ellátott műanyag, így a jószágok levegőztetése is biztosított. Levehető tetejüknek és méretüknek köszönhetően könnyebb kivenni a csalit. Mivel nem kell hajlítgatnod a kupakot, az nem törik le.

A képen látható literes (620.- Ft) és másfél literes (680.- Ft) Spro változatok tetejét lágy fekete gumi veszi körbe, garantáltan nem válik meg a doboztól út közben sem! A kisebbek nem elvesztését megtartását (tudniillik, hogy ne maradjanak a fűben) segíti feltűnő színük.

Ha rendszeresen használsz csontkukacot, de ritkábban jutsz partra mint szeretnéd; vagy/és több dobozzal is veszel egy-egy alkalommal, jó szívvel ajánlom. Hamar megtérül a befektetés: csonti vásárlásakor a magaddal hozott doboz 10 forinttal csökkenti az árat is (ennyibe kerül a sajnos gyakran a parton elhajított kiürült vagy félig teli műanyag vacak). Tudom, hogy az éves költségvetésen nagyot nem lendít, de ha jót is teszel vele, és közvetlen hasznod is származik belőle... Nem jó ötlet? Segítsük a bolygónkat, kis lépéssel kezdjük el!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utolsó darabok, amikről szólnom kell - horgászom kérése, csak belemagyaráz! - a különböző keménységű csúzligumik. Mármint, hogy megérkeztek... Azért ezeket is lefényképeztem, ha már bekerülnek a bejegyzésbe. Megjegyzem, hogy a négyéves kor feletti embertársainkat lenyűgözi a csúzli működése. Bátrabb szülők, hajrá! Őszintén szólva, a mi gyerkőceinknek nincs. Ennyire nem vagyok merész ;-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menj ki a szabadba - péntekre már szép időt jósolnak a híradók végén a találgatós emberek.

Ha már kint vagy, érdemes angolnázni, keszegezni, pontyozni, halazni. Csak a családot ne felejtsd el később megkeresni és hazavinni... Hátha nem kapsz vacsorát!

Kellemes szórakozást kíván:                   

Ancsa, a horgászfeleség

 

Szólj hozzá!

Címkék: ajándék környezetvédelem ponty angolna keszeg spro fénygyűjtős twister fénygyűjtős gumihal fénygyűjtős kapásjelző karika csontisdoboz csúzligumi

A bejegyzés trackback címe:

https://kampohorgaszbolt.blog.hu/api/trackback/id/tr812824606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása