Kampó Horgászbolt

2004-ben Pécsett a "Meszesi Horgászbolt" megnyitásával kezdtünk horgászcikk-kiskereskedelemmel foglalkozni. 2007-ben családi okokból Marcaliba költöztünk, nevünk "Kampó Horgászbolt" lett. Vásárlóinkkal baráti kapcsolatunk alakult ki, a népes létszámnak köszönhetően a "telefon-híradózás" mára meghaladja erőinket, ezért indítottuk útjára a Kampó Horgászbolt blogját. Terveink szerint tavasszal sor kerül egy teljes honlap elindítására, ahol lehetőség lesz interneten keresztül rendelni is.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Wobbler, villantó és hármashorog

2011.04.02. 23:42 Horgászfeleség

 Sziasztok!

 

Nemrég érkezett hozzánk egy rakás ragadozós műcsali, Gabi kisajátított néhányat magának, és rögtön a karikák-horgok csereberéjével kezdte... Miért? A hét-nyolc fokos víznek köszönhetően a harcsák előjöttek a gödörből /vermelőhelyről-jön a helyesbítés/, táplálkoznak is, tehát a régi, jól bevált jeleket figyelve már érdemes pergetni a bajszosokra. Nagyon kevés olyan -legyen bármely típusa is a pergetőkellékeknek- műcsali kapható a piacon, amelyen nem kell lecserélni a horgot és nagyon fontos! a karikát is.

Horgászom ajánlata számotokra: kisebb célok esetén a VMC 9626 PS (keresztnevén: O'Shaugnessy Magnum 3X Strong), háromszoros erősségű, nagyobb zsákmány reményében az Owner ST-66TN négyszeres erősségű hármashorgok. Karikából a Predateket célszerű feltenni...

Lássuk részletesebben most a VMC-t: mit érdemes a részletekből tudni? Hogy jó. A többi...:

  • A termék francia, és tényleg kiváló minőségű.
  • Anyaga Hi Carbon = magas széntartalmú acél (az acél erősségét a széntartalom szintje határozza meg: a több a jobb. A gyártáskor a karbon stabilizálja az acélt hőmérséklet-változás közben.)
  • A legjobb anyagokat felhasználva legyártott horgokat egy rendkívül szigorú minőségi ellenőrzésen viszik keresztül, hogy kereskedelembe csak tökéletes, kiváló akadást biztosító horgok kerüljenek. 
  • 9-szer erősebb, és keményebb az átlagnál, ami jelentős segítség például akadós terep vagy kapitális hal esetén.
  • "A horog hegye az úgynevezett Cut Point továbbfejlesztett változata, a Cone Cut. A kúpos horoghegyet mechanikai formázással hozták létre. A speciális hegy erő nélküli, tiszta és tökéletes behatolást biztosít. Kombinálja az élességet, a szerkezeti stabilitást és a magas minőséget."
  • Átszerelve a gyári műcsalikra azok fogóssága már az első néhány horgászat során szembetűnő lesz, hiszen kevesebb hal marad le.
  • Gumihalas horgászathoz is tökéletes: akár 1-2 db kiegészítő horognak is érdemes elhelyezni a nagyméretű műcsali oldalában, a garantált akadás érdekében. A széles méretskálának köszönhetően (4/0, 3/0, 2/0, 1/0, 1, 2, 4, 6 és 8-as), szinte minden csalihalhoz találunk megfelelő nagyságú horgot.
  • A Magnum néven híressé vált horogtípus további különlegessége, hogy sósvízi horgászat során is bevethető, ugyanis a tengervíz sem tud benne kárt tenni: emelt szintű rozsdaállóságát kemény, matt szürke bevonatának köszönheti.

 Az Ownerről is szeretnétek hallani az esti mesét? Majd legközelebb. Most megyek aludni, mert az orvosom - a gyógyszerészem - a barátnőm is ezt ajánlja! :-)

Ancsa, a horgászfeleség

 

Szólj hozzá!

Címkék: felszerelés harcsa pergetés owner vmc hármashorog kulcskarika predatek

A bejegyzés trackback címe:

https://kampohorgaszbolt.blog.hu/api/trackback/id/tr692794997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása