Kampó Horgászbolt

2004-ben Pécsett a "Meszesi Horgászbolt" megnyitásával kezdtünk horgászcikk-kiskereskedelemmel foglalkozni. 2007-ben családi okokból Marcaliba költöztünk, nevünk "Kampó Horgászbolt" lett. Vásárlóinkkal baráti kapcsolatunk alakult ki, a népes létszámnak köszönhetően a "telefon-híradózás" mára meghaladja erőinket, ezért indítottuk útjára a Kampó Horgászbolt blogját. Terveink szerint tavasszal sor kerül egy teljes honlap elindítására, ahol lehetőség lesz interneten keresztül rendelni is.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Vízszemle - a Mura és a zsákmány

2011.04.19. 00:05 Horgászfeleség

 Szisztok!

Tegnap családi név- és szülinapozás ürügyén Nagykanizsára kirándultunk, ahonnét a horgászférjek (lévén többek között ők az ünnepeltek) megléptek lógatni a Murára. Gyönyörű vasárnap délután, este pedig készültek a fényképek. Szép szüli- és névnapi "ajándék" a folyótól, nem?

A születés- és névnapos (sógorom, Gyula) úsztatott a 7 méteres spiccbottal  (pinki volt a csali) paduc reményében... Az eredmény: megtépte a hal. Egy 6 méteres bolognai bottal folytatta tovább az úsztatást: és lett is mit fényképezni

 

 

 

 

 

 

 

A névnapos (Gáborom, a kampóhorgászboltos) pergetett, amíg nem kellett a horgászcimborának botot cserélni. Ekkor látott két ugrást a sodorszélben - botot váltott, 7 méteres spiccel a gilisztára 10 perc alatt jött egy dévérkeszeg, illetve egy ponty:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sötétedés után jöttek haza, szép délután/este volt: 8 kilós harcsa, kilós dévér és másfeles ponty :-)

 

 

 

 

 

 

 

És a büszke sógor ;-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nektek is jól sikerült a hétvége?

Ancsa, a horgászfeleség

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: ajándék harcsa ponty giliszta horgászat pinki keszeg fogás mura

A bejegyzés trackback címe:

https://kampohorgaszbolt.blog.hu/api/trackback/id/tr922838439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása