Kampó Horgászbolt

2004-ben Pécsett a "Meszesi Horgászbolt" megnyitásával kezdtünk horgászcikk-kiskereskedelemmel foglalkozni. 2007-ben családi okokból Marcaliba költöztünk, nevünk "Kampó Horgászbolt" lett. Vásárlóinkkal baráti kapcsolatunk alakult ki, a népes létszámnak köszönhetően a "telefon-híradózás" mára meghaladja erőinket, ezért indítottuk útjára a Kampó Horgászbolt blogját. Terveink szerint tavasszal sor kerül egy teljes honlap elindítására, ahol lehetőség lesz interneten keresztül rendelni is.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Eső ellen

2011.03.27. 21:38 kampohorgaszboltos

Sziasztok!

Köszönhetően a ránk zúduló égi áldásnak, szeretnék a figyelmetekbe ajánlani pár esővédő cuccot:

ha éppen csak szemerkél, és nem szívesen húzol esőkabátot, érdemes felpróbálni az esőkalapot (Energo, 1350.- Ft): 

az eső nem csap a szemedbe, nem ázik a tarkód, könnyen, szabadon mozoghatsz benne...

Válassz hozzá vízálló széldzsekit: a Gamakatsu őszi-tavaszi viseletre ajánlott kabátját (8900.- Ft) például nagyon tudom ajánlani, én is ilyent használok.

 

 

Ha jobban elkezd szakadni az eső, érdemes felvenni az "esőgöncöt". Ha nincs, vagy már szakadozott, fáradt az anyaga a tiédnek, az alábbi termékeket forgalmazzuk e célra:

Orkán anyagból készült esőkabátot és esőruhát tudunk adni: az anyaga poliamidra mártott lágy PVC (vékony, nagy szakítószilárdságú víz- és szélálló anyag, hidegállóság:-20 oC), 0,18mm vastag, varrott plusz hegesztett, vízhatlan. A hátán szellőzőnyílás van befülledés ellen; kapucniját a gallérba lehet cippzározni. Bokánál patenttal szűkíthető, a kézfejnél gumírozott alsó része van (kézfejet védi az ujja). Az esőkabát 1,20 m hosszú, ha ruhát, azaz dzsekit és nadrágot választasz, a dzseki háta hossza 80 centis. Méretek:L,XL,XXL,XXXL.

 

 

Hozzá egy hagyományos, fekete Dunlop gumicsizma?

   Hosszabb kint tartózkodásra érdemes beszerezni sátrasernyőt. Az utolsó darab tavalyi áras termék a boltban (az zöld) 5900.- Ft. (Idei ár ~9000-nél kezd). Ne felejtsd el, hogy a tárolásra alkalmazott botzsákok, táskák is beázhatnak (be is fognak ha jó zuhé kap el...), kisebb beruházás a sátrasernyő, mint külön-külön minden darabot esőállónak beszerezni. (Ha alapból ilyened van, néha nézd át, mert idővel az anyag elfárad, örök garanciát egyik gyártó sem ad és nem véletlenül).

Egyébként napernyőként is kiváló szolgálatot tesz. Horgászaton kívül nálunk a homokozót védi nyáron - gyerekestül...

 

Egy szó mint száz: egy új szempont, mely szerint érdemes átböngészni a felszerelést - na meg a kínálatunkat ;-)

Üdv, Gábor

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: felszerelés eső spro energofish gamakatsu

A bejegyzés trackback címe:

https://kampohorgaszbolt.blog.hu/api/trackback/id/tr192776913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása